Menu
Home

New addition to home

I remember when I was a kid, I went to relatives maybe once a year and was always thinking Wow, nothing changed since the last time. And it was like this every year. Maybe a new plant, a pair of new shoes in the hallway, another soap scent in the bathroom, a different toothpaste brand (not often). We’re creatures of habits. I’ve noticed that I’ve got stuck in this as well. In Gothenburg I was moving around stuff and furniture all the time – why have I stopped? One thing is actually that this place is so big that I don’t need to find more space efficient solutions. BUT I could still re-arrange things and that’s what I’m going to do from now on. Love changes, so why have a home that stands still.

There is one new thing here, though. Allison gave me this wonderful painting she made. She’s so great. Why do I always become friends with my artist/designer role-models? Why do they become friends with me? I have no idea. It makes the world feel really small.

This wall only has stuff I had hanging on the walls in Gothenburg, that’s just crazy – 10 years!

Sitting here writing this wondering what the next step is. Home improvements don’t have to cost a lot, but we’ve got to the point where we need a washing machine (laundromat just closed down) which means we need new kitchen furniture for it to fit in, a new bed (it’s 25 years old), a new kitchen counter (using someone’s old toilet door, eeew) and I need new glasses cause the ones that served me for 10 years broke. Thought I’d give you TMI about my fancy life today. Not complaining here, it’s just facts, my life has never been as beautiful as it is now, broken bed or not.

Do you make a lot of changes to your home?

Love to you all. You’re amazing!

2 Comments

 • Alexandra
  July 31, 2020 at 12:41 pm

  Vi flyttade in i ett hus som en färgblind människa har inrett, eller nu är jag kanske orättvis, det var modernt för 30 år sedan, det är det inte längre.
  Vi är inga inredningsnissar någon av oss. Vi vill att det ska vara rent och funktionellt plus om det är snyggt. För närvarande är det varken funktionellt eller snyggt, men det är rent (så rent det kan bli med en hund i huset).
  Vi har ganska stora saker som måste göras eller har gjorts. Vi har bytt fönster, element, gjort om ett badrum och byggt ett till, i år måste vi isolera bottenvåningen och sätta in en vedkamin för vi har rivit ut den öppna spisen. Det kostar en del och eftersom vi inte vill låna mer pengar blir inredningen lidande. Lite i taget… Mitt kontor är tapetserat i blått med träplanks imitation och en brandgul bord mitt på väggen. Balkarna är målade orangea… Men så är det… Vi mår bra och trivs ändå och det kommer att bli fint så småningom… Men vi har tvättmaskin ;o)

  Reply
  • Sandra
   August 2, 2020 at 7:40 am

   Det låter som en tysk målat ert hus!
   De älskar grälla färger kombinerade ihop, får ont när jag ser det 😉
   Lyx med tvättmaskin hehe! Låter som ni har ett kul projekt.
   Kram!

   Reply

Leave a Reply