Menu
Friedrichshain

Heat wave coffee

The mornings are bearable now during the heat wave. Went for a couple of coffees with Johan after we woke up and before starting the working day. Been editing pictures and going to the mall THREE times because of air condition. I am that horrible person who blogs about the weather now – it’s too hot. My brain doesn’t work, my body feels sick. Apart from that, today has been good in many ways.

Last night we were up late listening to post punk and Kent and I braided Johan’s hair.

An aquaintance passed by and joined us for coffee.

The first round at the mall, I bought veggies to make a gazpacho. It turned out super tasty and it’s going to be a lot of gazpacho the coming days. The second round at the mall, I got myself new underwear. The third round, Johan joined and got himself some new garments. Summer sales, you know.

How do you handle too hot weather?

I take cold showers or fill the bathtub with cold water and pretend it’s a lake. Try to eat less than normal and drink extra much water, of course. Talk soon!

2 Comments

 • Alexandra
  August 12, 2020 at 9:21 am

  Ja herregud, värmen är det ENDA jag tjatar om. Jag är som besatt av allt som är kallt! Jag dagdrömmer om havet, sjöar, regn, pooler, plaskdammar, …
  Jag jobbar framför datorn 8 timmar om dagen och mitt kontor har ett MEGA stort takfönster mot sydväst, alltså sol HELA förbaskade dagen! Imorgon ska det bli svalare, 29°C och då hoppas jag att min hjärna kommer att börja fungera igen.
  Mina värmebölje-tips är annars att sätta fötterna i en balja kallt vatten, vira en blöt / fuktig sjal runt huvudet som en turban, använda en tvättlapp flera gånger under dagen för att torka bort svetten om man inte vill duscha mer än vanligt…

  Reply

Leave a Reply